• Juhász nyaraló, Mindszent

 • Felszereltség, szolgáltatások

  A nyaraló kialakítása

  A nyaraló kétszintes kialakítású, az alsó szinten egy bárpult, egy konyha és egy nagy méretű fedett-nyitott társasági tér található, míg a lakóterek a felső szinten vannak kialakítva egy tágas terasszal.

  Kisebb lakótér

  A lakótérben egy 3 ágyas szoba, egy fürdőszoba WC-vel, és egy konyhával egybekötött nappali került kialakításra, ahol további 2 férőhely (plussz egy pótágy) található.

  Nagyobb lakótér

  A lakótérben egy 3 ágyas és egy 2 ágyas szoba, egy fürdőszoba WC-vel, és egy konyhával egybekötött nappali található, ahol szintén további 2 férőhely (plussz egy pótágy) kialakítására van lehetőség.

  Wellness lehetőségek

  A nyaraló felújítása során beépítésre került egy ötszemélyes jakuzzi, valamint egy 1,35 méter mély medence is.

  Tűzrakási lehetőség

  Fedett helyen tűzrakási lehetőség, amihez fát is tudunk biztosítani.

 • Környék - látnivalók - szórakozási lehetőség

  A nyaraló Mindszenten körülbelül 400 m-re található a szabad strandtól. A környéken étkezési lehetőség is van a nyaraló közvetlen közelében található halászcsárdában vagy a strandon lévő büfékben. Körülbelül 15-20 km-re fekszik Hódmezővásárhely és Szentes , valamint autóval körülbelül 45 percnyire Szeged is gond nélkül elérhető. A nyaralóhoz közel található egy komp, aminek segítségével könnyűszerrel elérhető az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark is. Mindszent tökéletes lehetőséget kínál a horgászni vágyóknak, ugyanis a természetes vizeken kívül (Tisza és Kurca) található még egy horgásztó is a város határában. A Tisza közelsége miatt kedvelt hely a vízi sportok szerelmeseinek is, azonban a túrázók és biciklisták is könnyedén kiélhetik szenvedélyüket a környéken.

  broken image

  Tiszai szabadstrand

  broken image

  Mindszent

  broken image

  Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

  broken image

  Hódmezővásárhely

  broken image

  Szentes

  broken image

  Szeged